Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Θηβαίων: Μαζική προσέλευση στα rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο(drive-through)

 


Μαζική ήταν η προσέλευση των πολιτών στη δωρεάν διεξαγωγή rapid tests ανίχνευσης κορωνοϊού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πόλη της Θήβας. Τα rapid tests διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και με τη μέθοδο του drive-through(μέσα από το αυτοκίνητο).

Συνολικά διενεργήθηκαν 244 rapid tests, από τα οποία βρέθηκαν τρία θετικά, τα οποία ενημερώθηκαν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Είναι η τρίτη φορά που ο Δήμος Θηβαίων πραγματοποιεί ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο.

Με αφορμή τη διεξαγωγή των rapid tests, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, έκανε την εξής δήλωση: «Eίναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση από την πλευρά των πολιτών, που έσπευσαν να κάνουν το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Η αυξημένη προσέλευση δείχνει ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν το ζήτημα της νόσου Covid-19 με τη δέουσα σοβαρότητα. Με την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποφυγής της διασποράς της νόσου, θα καταφέρουμε να μείνουμε ασφαλείς, μπροστά σε έναν δύσκολο χειμώνα. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και να κάνουμε το επόμενο βήμα, που είναι η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: