Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ηλίας Κούστας: Ο γιατρός και «φύλακας άγγελος» αγαπημένων πρόσωπων έκανε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στη Θήβα

 


Παραμένει ο αγαπημένος γιατρός των Βαγίων, ένας επιστήμονας που κατάφερε να αποκτήσει σύντομα την δική του ταυτότητα στην ευρύτερη τοπική κοινωνία και μαζί με την αξιαγάπητη οικογένειά του, να χαρακτηρίζεται για την προσφορά του στον συνάνθρωπο. Ο λόγος για τον  κ. Ηλία Κούστα, ιατρό Ειδικό Γενικής Ιατρικής, ο οποίος πρόσφατα έκανε το επόμενο επαγγελματικό του  βήμα, εγκαινιάζοντας το νέο του ιατρείο στο κέντρο της Θήβας.



 Εκεί τον συνάντησε το ORCHOMENOS PRESS, πλαισιωμένος και πάλι από τη ζεστή ατμόσφαιρα των δικών του ανθρώπων, της γυναίκας του κυρίως, της αγαπητής Αγγελικής,  η οποία βρίσκεται σταθερά στην υποδοχή των ασθενών του.


Ο κ. Κούστας επέλεξε ένα χώρο πολύ κοντά στην ήδη καθημερινή του απασχόληση, καθώς για χρόνια αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» των τροφίμων στα δύο ιδρύματα της Ι. Μ. Θηβών και Λεβαδείας «Διακονία Αγάπης» και «Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας».

 

Μαζί τους, λοιπόν, έλαβε κι` εκείνος το «δώρο ζωής», τον εμβόλιο κατά του covid 19,  καθώς τρόφιμοι και προσωπικό θωρακίστηκαν σήμερα έναντι της πανδημίας που απειλεί όλη την ανθρωπότητα.

 


«Η πολιτεία και οι υγειονομικοί υπάλληλοι μεριμνούν, ώστε οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κυρίως οι γηραιότεροι να τύχουν της υψίστης φροντίδας που τους αξίζει» σχολιάζει μέσα από τα social media, κι` εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε να συνεχίζει να στέκεται κοντά στον άνθρωπο και κυρίως στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. 

Αγαπητέ Ηλία καλορίζικο το ιατρείο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: