Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο από το Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων στην εταιρεία Δημητρίου - Βιομηχανία Ζοωτροφών

 


Σε μια σημαντική χορηγία  προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλίαρτου –Θεσπιέων (παιδικοί Σταθμοί Αλιάρτου & Μαυρομματίου και βρεφικός σταθμός Αλιάρτου), η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ,προέβη η εταιρεία « ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ»,που εδρεύει στην Αλίαρτο.    

Συγκεκριμένα η εταιρεία διαθέτει ένα πολύ σημαντικό ποσό, απευθείας σε κρεοπωλεία της Αλιάρτου, τα οποία σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από τη νομοθεσία θα διαθέτουν τα είδη τους στις προαναφερόμενες κοινωνικές δομές του Δήμου μας,σύμφωνα με τις ανάγκες τους.          

Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος ,αναφερόμενος στη χορηγία δήλωσε: «Η Οικονομική Επιτροπή αποδέχτηκε ομόφωνα την επιθυμία της βιομηχανίας Δημητρίου, που δραστηριοποιείται στην Αλίαρτο, να προσφέρει αυτή τη σημαντική χορηγία στις κοινωνικές μας δομές. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει δείξει την ευαισθησία της και πριν από αυτή τη χορηγία με αντίστοιχη ενίσχυση του κοινωνικού μας παντοπωλείου. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που η κοινωνική ευθύνη όλων, παίρνει σάρκα και οστά και έχει πλέον ορατά αποτελέσματα στο κοινωνικό σύνολο. Εκ μέρους του Δήμου αλλά και προσωπικά ευχαριστώ τον  κο Δημητρίου Θεόδωρο για αυτή την προσφορά .». 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: