Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Καλή αρχή στην Ορχομένια Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου - Το Super Makeover έρχεται στις 17:00 στον ΣΚΑΪ



Το Super Makeover έρχεται με τη Δούκισσα Νομικού 
στις 17:00 στο ΣΚΑΪ. Μια νέα εκπομπή στην οποία πρόκειται να δούμε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογίας τους. Αυτό θα συμβεί με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού και έμπειρου team που θα βρίσκεται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων και θα τους συμβουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ομάδα αυτή ανήκουν ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής, η hair expert Σοφία Νομικού, η style expert Έλενα Παπασταύρου και η γνωστή ψυχολόγος Μαρία Χουδαλάκη. 

H δική μας Έλενα Παπασταύρου -   Fashion Stylist expert που  έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ - σχολιάζει μέσα από την προσωπική της σελίδα στα social media: 

Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή! Αύριο ξεκινάει ένα νέο ταξίδι @grsupermakeover κάθε μέρα στις 17:00! Είμαι τόσο χαρούμενη για την ομάδα @dutchesss_ @pantelis_toutountzis @sofianomikou @choudalakimaria αλλά και για την οπτική μας στη Μόδα και το σεβασμό στη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου που μας εμπιστεύεται! Μην ανησυχείτε θα είμαι ο εαυτός μου. 

😜 Ανυπομονώ! Εννοείται στον @skaitv.gr Τα φιλάκια μου💋 #my_name_is_tiger_lilly


Δεν υπάρχουν σχόλια: