Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Χορηγία rapid tests από την ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων


 Σε χορηγία rapid tests προς το Δήμο Αλίαρτου –Θεσπιέων, προκειμένου αυτά να διενεργηθούν σε δημότες, προέβη η ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η χορηγία κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, δεδομένης της συχνής διεξαγωγής test στο Δήμο μας, ιδιαίτερα μετά την έξαρση της διασποράς που είχαμε κατά το περασμένο διάστημα.
Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος κατά την παραλαβή των test δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κο Κουφοπάνο, ο οποίος σήμερα μας παρέδωσε σημαντικό αριθμό rapid tests, εκ μέρους της ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ τομέας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και προσωπικά του Προέδρου κου Κουδούνη Νικολάου. Πρόκειται για μια χορηγία που μας προσθέτει όπλα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και με το επιπλέον δεδομένο πως πολλοί συνδημότες μας είναι εργαζόμενοι στις εν λόγω βιομηχανίες. Οι βιομηχανίες στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και εμπράκτως συνδράμουν το Δήμο μας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας».
Αλίαρτος, 26/1/2021
Γραφείο Ενημέρωσης
Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: