Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός απάντησε στις διαμαρτυρίες των Βοιωτών για άδικο lockdown


 

Γράφτηκε αοό την Μαρία Τζατζαλή 

Παράταση του lockdown ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς για τους Βοιωτούς. Καμπανάκι και για τους Χαλκιδαίους.  Μπορεί η γενική εικόνα της χώρας να παρουσιάζεται βελτιωμένη και η κυβέρνηση να χαλαρώνει τα μέτρα με το άνοιγμα του λιανεμπορίου την Δευτέρα και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία σε μια εβδομάδα ωστόσο ορισμένες περιοχές εξακολουθούν να προβληματίζουν.  Την Παρασκευή ο υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τις επιδόσεις των περιοχών με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και την αναπροσαρμογή των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων. Στη Στερεά στο κόκκινο εξακολουθεί να βρίσκεται η Βοιωτία με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει παράταση του τοπικού lockdown μέχρι 1η Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά στην προσοχή της επιτροπής των ειδικών μπαίνει η Εύβοια. Πρόσθετα μέτρα έφεραν τα αυξημένα κρούσματα στον οικισμό των Ρομά της Δημοτικής Ενότητα Δυστίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.  Ενώ προειδοποιητικό καμπανάκι χτύπησε ο Νίκος Χαρδαλιάς και για το Δήμο Χαλκίδας.

 

Η απάντηση Σπανού στους Βοιωτούς


Μήνυμα τήρησης των μέτρων έστειλε αμέσως μετά την ανακοίνωση για τις κόκκινες περιοχές της Στερεάς ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός. 

Ο Περιφερειάρχης μέσα από το δελτίο του Star απάντησε και στις διαμαρτυρίες των Βοιωτών για άδικο lockdown

«Δεν θα κάνουμε τον δεύτερο Τσιόδρα ή τον δεύτερο Χαρδαλιά, θα μπορούσα να πω κι εγώ ευχάριστα, ελκυστικά λόγια» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο κ. Σπανός προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Οι εργαζόμενοι που μετακινούνται από Αττική προς Θήβα και από Λιβαδειά προς τις βιομηχανίες του Σχηματαρίου και των Οινοφύτων θεωρούνται ως η αιτία του κακού για την Βοιωτία.
Την Παρασκευή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς με δήλωση του στο Σταρ είχε ζητήσει καθημερινά τεστ ανίχνευσης του ιού σε όλους τους εργαζόμενους των βιομηχανιών.

Δείτε τι απάντησε ο Φάνης Σπανός για τους μετακινούμενους εργαζόμενους. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: