Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η έλευση του 2021 στο Δήμο Ορχομενού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το 2021 ανέτειλε στο δήμο Ορχομενού, με φως και χαμόγελα.

Με πρώτο μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας   καταφέραμε χάρη στη βοήθεια των συλλόγων που δραστηριοποιούνται ανάμεσά μας, να δώσουμε σε όλους τους δημότες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και το γιορτινό κλίμα, που είχαν πραγματικά ανάγκη, μετά από πολλές εβδομάδες εγκλεισμού και περιορισμών.

Ο κορωνοϊός δεν μας εμπόδισε να συνεργαστούμε φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις για το δικό μας καλό, για το καλό όλων, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα λιτό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Δήμος, Σύλλογοι και δημότες μπορεί να γιορτάσαμε διαφορετικά, ξεχωριστά λίγο πιο μακριά, αλλά μαζί .

Φωταγωγήσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα μας στις κεντρικές πλατείες και τα χωριά, καθημερινά από τα μεγάφωνα του δήμου ακούγονταν χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έδιναν τον εορταστικό τόνο στις ψυχές μας αλλάζοντας τη διάθεσή μας,  με τη βοήθεια της τεχνολογίας παίξαμε και ζωγραφίσαμε με τα παιδιά μας,  μέλη συλλόγων έστειλαν από διάφορα σημεία του Ορχομενού τις ευχές με τα Χριστουγεννιάτικα φαναράκια και φωτίσαμε τις καρδιές μας και τον ουρανό μας με βεγγαλικά, φροντίζοντας πάντα τη δημόσια υγεία.

Ο κορωνοϊός δεν μας εμπόδισε…
καταφέραμε να γιορτάσουμε και να χαμογελάσουμε γιατί δεν συνωστιστήκαμε, δεν συναθροιστήκαμε, φορούσαμε τη μάσκα και λαμβάναμε όλα τα μέτρα για την ατομική προστασία μας η οποία εγγυάται την ασφάλεια για την τοπική μας κοινωνία.

Ο δήμος Ορχομενού ευχαριστεί για τη συνεργασία ,τους

Λαογραφικό  Όμιλο Ορχομενού
Εμπορικό  Σύλλογο Ορχομενού
Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού “ΝΕΦΈΛΗ “
Πολιτιστικό Παραδοσιακό  Σύλλογο Ορχομενού
Οιπότες  του Θεάτρου
Σύλλογος Μινύες

Η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη με τις θερμότερες ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχία καλεί τους δημότες κάθε ηλικίας, περισσότερο από ποτέ, να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: