Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Η εκπαιδευτικός κας Άννα Καρύδη - Πυρουνάκη υποψήφια με τον Συνδυασμό «Στερεά… Υπεροχής!»


Άνθρωποι της Κοινωνικής Προσφοράς και του Εθελοντισμού, Άνθρωποι της Εκπαίδευσης, της Υγείας, του Πολιτισμού, Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλους τους χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται και παλεύουν για μια «Στερεά… Υπεροχής!»  Πάμε μπροστά!  Έλα και εσύ μαζί μας!



Υποψήφιοι

Ø  Άννα Καρύδη-Πυρουνάκη. Εκπαιδευτικός/Νηπιαγωγός. (Βοιωτία)
Βιογραφικό :
Η Άννα Καρύδη-Πυρουνάκη ζει στο Καπαρέλλι Βοιωτίας. Είναι παντρεμένη με τον Κλήμη Πυρουνάκη. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός στο Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου.
Είναι μέλος του συμβουλευτικού οργάνου για τη διαδικτυακή ασφάλεια Saferinternet.gr και εξωτερικός συνεργάτης του INSAFE, ευρωπαϊκό δίκτυο ενημέρωσης για τη διαδικτυακή ασφάλεια.
Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά θεματικά συνέδρια για την  e-ασφάλεια και τις ψηφιακές τεχνολογίες και έχει οργανώσει σεμινάρια ΝΤ σε εκπαιδευτικούς της περιφέρειας.
Ως ιδρυτικό μέλος του δικτύου για τα «Δικαιώματα του Παιδιού», έχει συνδιοργανώσει δράσεις με επίκεντρο το Παιδί, την υποστήριξή και την ανάδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων του. Έχει ασχοληθεί επιτυχώς με το συντονισμό οκτώ αδελφοποιήσεων αποσπώντας εθνικά αριστεία & ευρωπαϊκές διακρίσεις, καθώς και τεσσάρων διακρατικών συμπράξεων Comenius.


Δεν υπάρχουν σχόλια: