Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ζητά να ρυθμιστεί οριστικά, με νόμο , η απρόσκοπτη καταβολή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια σημαντική επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα η απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2019 ) των εργαζομένων στους Δήμους : ανάγκασε την κυβέρνηση  να καταθέσει σχετική τροπολογία για την διατήρηση της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους δικαιούχους.
Ωστόσο κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρχει στους εργαζόμενους όταν γνωρίζουμε ότι η παράταση που έδωσε η κυβέρνηση δεν αποτελεί οριστική λύση, αλλά κυρίως όταν γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές ότι το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας θα ευθυγραμμιστεί με τις….. «βέλτιστες πρακτικές των χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης» και το συσχετίζει με την οικονομική πολιτική της λιτότητας και των περικοπών που εφαρμόζει.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ζητά να ρυθμιστεί οριστικά, με νόμο , η απρόσκοπτη καταβολή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όπως και η επέκταση του και σε άλλες ειδικότητες, αλλά και η κατάργηση του συμψηφισμού του Επιδόματος με την προσωπική διαφορά.
Συναδέλφισσες – οι , παραμένουμε σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος απέναντι στη λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που υπαγορεύονται από τους ξένους δανειστές και εφαρμόζονται από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις.  
Για εμάς είναι μονόδρομος ο δρόμος του αγώνα , μένοντας πιστοί και απαρασάλευτοι στις αρχές και τις αξίες μας για εργασιακή και κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη.

                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
  
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ\

        ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: