Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Aneta Decoration: Μυστήρια με ξεχωριστή φινέτσα και με ονοματεπώνυμο – Ανακαλύψτε το μεγάλο bazzar του χειμώνα !


Καθώς κινείσαι στην άνοδο της Πεσόντων Μαχητών στο κέντρο της Λιβαδειάς, δεν υπάρχει περίπτωση το βλέμμα σου να μην «έχει πέσει πάνω» στο κατάστημά της: Aneta Decoration! Ένας χώρος όπου καθετί σε περιμένει για να δώσει «σάρκα και οστά» στο δικό σου ξεχωριστό μυστήριο, στη δική σου ξεχωριστή στιγμή! Η δημιουργική κα  Ιωάννα Ανέτα είναι πρόθυμη να … βάλει την υπογραφή της, αφού προηγούμενα βάλει όλη της την φαντασία και την προσωπική της φινέτσα στο δικό σας, ξεχωριστό γεγονός!

«Τα όνειρα δεν κοστίζουν πάντα ακριβά. Απλά είναι θέμα γούστου, αισθητικής, άποψης, τεχνικής και γνώσεων. Φτάνει μόνο να "ακούσεις" τα θέλω του πελάτη και να πεις "ΜΠΟΡΩ!!!’’» αναφέρει στο ORCHOMENOS PRESS, με αφορμή την προσφορά που «τρέχει» για το μήνα Φλεβάρη – Μάρτη, ένα bazzar με διακοσμητικά και είδη γάμου – κουμπάρου καθώς και διάφορα τεχνητά άνθη για τον προσωπικό σας χώρο.



«Ανανεωνόμαστε !!! Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το γάμο σας, τη βάπτιση του μωρού σας, να οργανώσουμε την εκδήλωση σας ή να διακοσμήσουμε το χώρο σας με ιδιαίτερες και μοναδικές κατασκευές» είναι η ανοικτή πρόσκληση που μας απευθύνει η ευρηματική  Λειβαδίτισσα.

Μπείτε στη σελίδα της 
Aneta Decoration Γάμος Βάφτιση Διακόσμηση και δεν θα θέλετε να βγείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: