Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Οι φίλοι του κ. Θανάση Γιαννόπουλου και φέτος στο Περίβλεπτο – Ανάμεσά τους και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός


Ο καλύτερος τρόπος να κλείσει μια συνεργασία πέντε ετών με τον κ.
 Θανάση Γιαννόπουλο στα έδρανα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήταν αυτή η ιδιαίτερη, πανέμορφη χιονισμένη Κυριακή στο καθιερωμένο 21ο αντάμωμα στο Περίβλεπτο του Ν. Φθιώτιδας.






Παρά την παρατεταμένη και σφοδρή χιονόπτωση πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι επισκέφθηκαν το Ετήσιο Αντάμωμα των Κυνηγών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Σπανού, Θανάσης Καρακάντζας
- Ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Λαμιέων Αθανάσιος Μπούκας
- Ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου
- Ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Λάμπρος Θεοδοσόπουλος
- Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Σπανού, Πάνος Ευαγγελίου 
- O Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος 
- Οι πρώην Δήμαρχοι Δημήτρης Καραβάνας και Νίκος Αντωνόπουλος 
- Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σπανού, Ηλίας Κυρμανίδης
- Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σταυρογιάννη, Κώστας Λάιος
- Ο Πολιτευτής Τρικάλων και αδελφικός μου φίλος Καθηγητής Κώστας Πατέρας

«Ήσαν και πάρα πολλοί φίλοι οι οποίοι βλέποντας τις δύσκολες συνθήκες της ολισθηρότητας του οδοστρώματος γύρισαν πάλι πίσω. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες η Πολιτική Προστασία με εντολές και συντονισμό του Θανάση Καρακάντζα κρατούσαν το οδικό δίκτυο ανοιχτό με εκχιονιστικά και αλατιέρες, αλλά η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπορούσαν με επάρκεια να ανταποκριθούν. 

Φαίνεται όμως ότι το πείσμα των κυνηγών και των φίλων των κυνηγών και η αγάπη προς το πρόσωπό μου ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρναγαν τις οποιεσδήποτε καιρικές δυσκολίες» δήλωσε σχετικά ο κ. Γιαννόπουλος. Και συνέχισε: «Με τις ευλογίες του Ιερέα Θανάση Αλεξίου κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. Τα κρασιά, τα τσίπουρα και οι ετοιμασίες που υπήρχαν (φασολάδα, κοτόπουλα, λουκάνικα, κλπ) ανακούφισαν κάπως από την ταλαιπωρία τους παραβρισκόμενους. Επειδή έχουμε ενημέρωση ότι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι καιρικές συνθήκες στο Περίβλεπτο δεν θα είναι κατάλληλες δεδομένου και του χιονιού που έχει έως σήμερα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους ότι δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση όπως έχει ανακοινωθεί. Του χρόνου με το καλό σας περιμένουμε στο αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο τη τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2020» ενημερώνει ο κ. Γιαννόπουλος, τους απανταχού φίλους του και μη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: