Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ στις 7 Μαρτίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει αγωνιστικά τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που με αυταπάρνηση συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία στις 21/2/2019 και με την παρουσία τους γέμισαν  τον Κινηματογράφο Ίλιον, δείχνοντας έτσι στους πολιτικούς προσκεκλημένους ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είναι παρόντες στις εξελίξεις και θα παλέψουν με «νύχια και με δόντια» για να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΛΑΡΚΟ, για να διασφαλίσουν το μεροκάματο και τα κεκτημένα τους.

Χαιρετίζουμε την συνέχεια  του δίκαιου αγώνα μας με τη συμμετοχή σας στην 4ωρη στάση εργασίας και την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση στις 26/2/2019.

Η πίεση που ασκεί η θέλησή σας για να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , έφερε ως αποτέλεσμα , η διοίκηση να καθορίσει την ημέρα Τρίτη 5/3/2019 ως ημερομηνία συνέχισης των διαπραγματεύσεων , για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Τονίζουμε,  ότι η συμμετοχή των εργαζομένων στις Γενικές Συνελεύσεις για τη Συλλογική Σύμβαση είναι αυτή που θα καθορίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από αυτήν την άποψη , σας καλούμε να είστε όλοι παρόντες στην 2η επαναληπτική Γενική Συνέλευση με θέμα τη σύμβαση,  και που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/3/2019 στις 9:00 με διευκόλυνση στο κινηματογράφο Ίλιον .Εκεί θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της συνάντησης , εκεί θα αποφασίσουμε όλοι μαζί το πώς θα προχωρήσουμε.

Κλείνουμε,  καλώντας  συναδέλφους που έχουν επιλέξει λανθασμένα στις κινητοποιήσεις να βάζουν ρεπό , ασθένειες,  κανονικές άδειες και με αυτή τους τη στάση δίνουν πάτημα σε κυβέρνηση και διοίκηση να παίρνει υπόψη την ενότητά μας.

Τέλος , πριν αναγκαστούμε να πάρουμε καταστατικά μέτρα , καλούμε να συσπειρωθούν στο σωματείο μας και τους μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού  συναδέλφους  που επέλεξαν  να μην απεργήσουν  στις κινητοποιήσεις  που προκήρυξε το σωματείο μας.  

Η συλλογική σύμβαση εργασίας είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι στον αγώνα.

        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ                        Π. ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: