Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

«Με Χορό και με Τραγούδι»: Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού παρουσίασε την 1η επετειακή εκδήλωσή του για τα 10 χρόνια λειτουργίας του





   Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού παρουσίασε την 1η επετειακή εκδήλωσή του για τα 10 χρόνια λειτουργίας του με τίτλο «Με Χορό και με Τραγούδι» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού. Ήταν μια μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα τους χορούς- ελληνικούς και ξένους -που χόρεψαν οι Έλληνες στον αιώνα που πέρασε. Από cha-cha & bossa nova μέχρι ζεϊμπέκικο και τσάμικο... Στην παράσταση χόρεψαν και έπαιξαν το εφηβικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων του Ομίλου μας. Επίσης, πήρε μέρος και ο Σύλλογος "Μινύες" Ορχομενού τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Η παράσταση έγινε σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας κι ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή της , την αντιπερειφερειάρχη μας κα Φανή Παπαθωμά.





 Παρόντες στην παράσταση  ήταν η αντιδήμαρχος κα Βαρβάρα Σκαγιάκου,  ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού κ. Νταβαλούμης Ιωάννης, η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας κα Κική Καραβαγγέλη, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ορχομενού κ. Πρόδρομος Εμμανουηλίδης & Σταύρος Χρηστακάκης , ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» και υποψήφιος για την δημοτική Κοινότητα Ορχομενού κ. Γιώργος Κραβαρίτης , εκπρόσωποι συλλόγων κά    Ο Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ομίλου που μόχθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα της βραδιάς. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Ομίλου μας ανήκει στον κ. Γιώργο Πουρνάρα για την βοήθειά του στην επιτυχία της βραδιάς.  Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Τάκη Κουμπούρα  καθώς και  τον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Γ. Βούτσα για την βοήθειά τους. 
Ευχαριστούμε, ακόμα,  τους χορηγούς επικοινωνίας orchomenos-press και «Νέα της Βοιωτίας». Μέσα στο 2019 θ’ ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις του «Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 10 χρόνια μας στα πολιτιστικά τεκτενόμενα της περιοχής μας και όχι μόνο. 

Η αγάπη και η στήριξη όλων μάς δίνει κουράγιο
 και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!


Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωσή μας , τον Μάιο!




Δεν υπάρχουν σχόλια: