Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Νέα υποψηφιότητα στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων από τον κ. Γιώργο Αραπίτσα – Κομμάτι από την «επιτυχημένη θητεία» του κ. Γιώργου Ντασιώτη


Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Γιώργος Ντασιώτης και εκ νέους υποψήφιος για τρίτη φορά τελικά θα έχει ένα ακόμη «αντίπαλο» στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές και μάλιστα έναν από τους στενότερούς του συνεργάτες. Ο λόγος από τον επιτυχημένο – κατά γενική ομολογία – τ. Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος τελικά πήρε την απόφαση και θα είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου.  

Αναμφίβολα ο κ. Αραπίτσας – ως κομμάτι της συνδιοίκησης με τον κ. Ντασιώτη – μπορεί και εκείνος να καρπωθεί μέρος της αδιαμφισβήτητης καλής τους θητείας, καθώς ως γνωστόν ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιών έχει αναδειχθεί ανάμεσα στους δέκα πιο αποτελεσματικούς δήμους της Ελλάδας  https://orchomenos-press.blogspot.com/2019/01/blog-post_849.html

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, την συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητές συνδημότισσες
 αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, με την παρούσα επιστολή και με αίσθημα ευθύνης, σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου για την θέση  του Δημάρχου,  στις Δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019.
Με πολύτιμο οδηγό τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας ,αλλά  και την εμπειρία που απέκτησα στο διάστημα της ενασχόλησης μου με την αυτοδιοίκηση,  ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες για το Δήμο και τη χώρα  μας, ζητώ τη στήριξή σας στις επόμενες εκλογές. 
ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ
Αυτό το όραμα θέλουμε να υπηρετήσουμε. 
Θα καταθέσουμε προτάσεις, καθαρούς στόχους
και θα αγωνιστούμε για την υλοποίησή τους.
Με θέληση, γνώση, επίγνωση των δυσκολιών,  αλλά και των δυνατοτήτων
 και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.

Με εκτίμηση 

Γιώργος Αραπίτσας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων


Δεν υπάρχουν σχόλια: