Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ο Λειβαδείτης ιατρός κ. Γιάννης Περγαντά από την ομάδα Μπακογιάννη, δυναμικά με τον συνδυασμό του κ. Φάνη Σπανού

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1968 στη Λιβαδειά όπου τελείωσα το Β´Γενικό Λύκειο το 1986. Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της ΚΡΑΙΟΒΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου τελείωσα το 1994. Ακολούθως υπηρέτησα στο Πολεμικό Ναυτικό στην Υπηρεσία  Φάρων στο Πλοίο Φαρικού Ανεφοδιασμού ”Καραβόγιαννος” ως Έφεδρος Κελευστής Ιατρός την περίοδο 1995 – 1996. Ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Αρτοτίνης και στο Κ.Υ. Λιδωρικίου το 1998 ενώ υπηρέτησα στο Γ.Ν. Αμφίσσης ως ειδικευόμενος Παθολόγος. Ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γ.Ν.Α. “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” το 2005 και απέκτησα τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου μετά από επιτυχείς εξετάσεις.
Διατηρώ από το 2006 Ιδιωτικό Ιατρείο στην Λιβαδειά ενώ εργάστηκα παράλληλα στις δομές του Ι.Κ.Α. Λιβαδειάς ως Ειδικός Παθολόγος από το 2007 έως και το 2012 ταυτόχρονα με την θέση του Ειδικού Παθολόγου και για το ταμείο του Ο.Α.Ε.Ε. Επαρχίας Λιβαδειάς. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχα στις επιτροπές συντάξεων και αναπηρίας για τα εν λόγω ταμεία όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα. Το 2017 απέκτησα τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ε.Α.Π. στη “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 κατέχω την Θέση του Επιστημονικού Διευθυντή στην Ιδιωτική Παθολογική Κλινική ” Ιατρική Μέριμνα Λιβαδειας. Από το 2014 κατέχω την θέση του Προέδρου στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων του Νόμου ΒΟΙΩΤΙΑΣ εκπροσωπώντας την Π.Ε.ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Διετέλεσα Ταμίας και Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.
Είμαι άριστος γνώστης της Αγγλικής και Ρουμανικής γλώσσας ενώ έχω τις βασικές γνώσεις στα Γαλλικά. Διατηρώ την θέση του γιατρού του ΑΚΟ Λιβαδειάς, σύλλογο με τον οποίο συμμετέχω και ως αθλητής στον Μαραθώνιο της Αθήνας και του Ολύμπου. Έχω συμμετάσχει ως αθλητής της Τοξοβολίας σε Πανελλήνιους Αγώνες Β’ Κατηγορίας και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδος όπου έλαβα την πέμπτη θέση. Ασχολούμαι επίσης με την ποδηλασία δρόμου και την υποβρύχια αλιεία. Εκτός από Ιατρικές εργασίες και συμμετοχές σε συνέδρια . ασχολούμαι με το διάβασμα βιβλίων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Κοινωνικής Ψυχολογίας και LIFE COACHING. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά 13 και 5 ετών αντίστοιχα.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Επέλεξα να συμμετάσχω με τον συνδυασμό του Φανή Σπανού, γιατί τον διακρίνει το ήθος, η εγκαρδιότητα και η ειλικρίνεια , αλλά και γιατί είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων! Είναι ο άνθρωπος που με ακούραστη εργατικότητα αλλά και ομαδικότητα, αποτελεί εγγύηση της συνέχειας των έργων και των αλλαγών που δημιούργησε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μία ομάδα νέων ανθρώπων! Νέων, σε ιδέες, οράματα αλλά και ηλικία. Αποτελώντας μέλος αυτής της ομάδας και αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανάγκες και αγωνίες των συνανθρώπων μας, ζήτω την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για την συνέχιση των καλών, αλλά και την διόρθωση των κακών έργων! Για την συνέχιση της εξωστρέφειας και της Ευρωπαϊκής προοπτικής της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Για να παραμείνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μας στην Καρδιά της Ελλάδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: