Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

«Κέρδισε το στοίχημα» της παρθενικής ανοικτής συγκέντρωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας - «Να βγει ο Δήμος Λεβαδεών από το σκοτάδι, στο ξέφωτο»

Παρά το γεγονός ότι  οι… νύχτες αυτή την εποχή δεν είναι και οι πιο «γλυκιές», ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας τόλμησε απόψε την πρώτη του ανοικτή και υπαίθρια συγκέντρωσή  παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος στο Συνοικισμό της Λιβαδειάς. Σ` ένα τόπο εξαιρετικά γνώριμο για τον ίδιο -  ταυτισμένο με τον αείμνηστο π. Δημήτριο Ταγκαλέγκα για πάνω από πέντε δεκαετίες-  συνάμα κι`  ένα σημείο αναφορά για τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, που αποφάσισε να κάνει το «μεγάλο βήμα» για τον α` βαθμό της Αυτοδιοίκησης. Και το … «στοίχημα» της παρθενικής και ανοικτής συγκέντρωσης κερδήθηκε, κατά γενική ομολογία, αφού κι` ο καιρός συμμάχησε μαζί του, πολύ περισσότερο όμως  πολλές και ποικίλες  δυνάμεις, οι οποίες και «χτίζουν» τον ψηφοδέλτιο του για τις Δημοτικές Εκλογές 2019. Η επίσημη προεκλογική περίοδος στο Δήμο Λεβαδεών ξεκίνησε!

«Να βγει ο Δήμος Λεβαδεών από το σκοτάδι, στο ξέφωτο»… Αυτή την «υπόσχεση» έδωσε απόψε από τον Συνοικισμό της Λιβαδειάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, πλαισιωμένος από πολλά γνωστά  πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, συνεργάτες από την αυτοδιοίκηση, το χώρο της ιατρικής, φίλους και συγγενείς που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας με στόχο την κατάκτηση του Δήμου Λεβαδεών.
Τον κ. Ταγκαλέγκα προλόγισε ο «μέντοράς» του στο χώρο της ιατρικής, ο γνωστός χειρουργός κ. Σοφιανός, ο οποίος παρουσίασε με δικά του λόγια τον πάλαι ποτέ μαθητή του και σήμερα αναγνωρισμένο γιατρό της πόλης της Λιβαδειάς.
Από το βήμα της ομιλίας του, ο κ. Ταγκαλέγκας ακολούθως αναφέρθηκε εν συντομία στην ανάγκη ο Δήμος Λεβαδεών να βρει ένα άλλον βηματισμό και ανακοίνωσε πως ο συνδυασμός του θα φέρει τον τίτλο «Συμφωνία Προοπτικής», θέλοντας να πετύχει ό,τι ακριβώς δηλώσει: Να υλοποιήσει μια συμφωνία ανάμεσα σε πολλές και δημιουργικές δυνάμεις, με στόχο την θετική προοπτική του Δήμου Λεβαδεών.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το φακό του ORCHOMENOS PRESS




























Δεν υπάρχουν σχόλια: