Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ριζική αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Λιβαδειάς – Συγχαρητήρια από το ΔΣ στο προσωπικό στην κοπή της βασιλόπιτας του 2019




Στις εγκαταστάσεις  του ΧΥΤΑ Λιβαδειάς  στην περιοχή της Αράσκοβας – Τουρκοπούλας του Δήμου Λεβαδεών επέλεξε φέτος και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου ,  η Διοίκηση της ΔΕΠΟΔΑΛ Α.Ε. ΟΤΑ για να «καλωσορίσει» και επίσημα το νέο χρόνο.  Η Πρόεδρος και Δήμαρχος Λεβαδεών κα Γιώτα Πούλου, πλαισιωμένη από τον Δήμαρχο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Γιώργο Γεωργακό τον εκπρόσωπο του Δήμου Ορχομενού, Πρόεδρο του ΔΣ κ. Λάμπρο Ρόδη   και τα μέλη του ΔΣ κκ. Στέλιο Σαλαπατάρα, Χρήστο Κυπραίο, Αργυρώ Γερούλια και το προσωπικό του ΧΥΤΑ,  έκοψαν την βασιλόπιτα του 2019.



Είχε προηγηθεί αναλυτική ξενάγηση στους  μεταμορφωμένους χώρους και τα γραφεία του εργοταξίου -  όπου καταλήγουν τα απορρίμματα της Επαρχίας Λιβαδειάς-  από τον Μηχανικό κ. Δημήτρη Τουρκοχωρίτη. Στη συνέχεια, αναφορές στην οικονομική πορεία της ΔΕΠΟΔΑΛ Α.Ε. ΟΤΑ έκανε και ο λογιστής κ. Τάσος Αποοστόλου.



Η Δήμαρχος κα Γιώτα Πούλου ευχαρίστησε όλους για την άριστη συνεργασία τους, συνεχάρη τους εργαζόμενους για την άψογη εικόνα των εγκαταστάσεων και επανάλαβε το πλάνο των επόμενων κινήσεων της  εταιρείας, σύμφωνα με σχετικό πλαίσιο νόμου και τις μελέτες – έργα που έχουν δρομολογηθεί.
Τυχερή της ημέρας ήταν η Δήμαρχος, καθώς κέρδισε και το φλουρί, αλλά τελικά πιο τυχεροί ήταν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι – μετά από κλήρωση- θα απολαύσουν δυο ημέρες ρεπό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: