Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Στη νεολαία «έδωσε την υπόσχεσή» του για τον «Ορχομενό του μέλλοντος» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης – «Συνέπεια & Πράξη» το όνομα του Συνδυασμού του στις Δημοτικές Εκλογές 2019



Μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού και την πλούσια εμπειρία του από τη συμμετοχή του σε συλλογικές δράσεις στο Νομό μας  -  κυρίως στον αγροτικό χώρο-  ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης, αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Ορχομενού στην παράταξη «Όραμα και Έργο» του κ. Λουκά Υπερήφανου, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Δήμου Ορχομενού.  Η επιλογή του ονόματος του Συνδυασμού του είναι «Συνέπεια & Πράξη», γεγονός που επιβεβαίωσε και στην περιεκτική ομιλία του, της οποίας προηγήθηκε η … «εντολή» της νεολαίας μας, μέσα από τα μάτια μιας αριστούχου μαθήτριας του ΓΕΛ Ορχομενού! 


Παλιοί  συνεργάτες, υποστηρικτές του από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ορχομενού αλλά και πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το συνδυασμού του, μαζί με εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής, της κεντρικής  πολιτικής και εκπροσώπους φορέων,  συλλογικών δράσεων,  ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης ξετύλιξε το κουβάρι των δικών του στόχων  μέσα από την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνέπεια & Πράξη».


Χαιρετισμό στην πρώτη του, ανοικτή πρόσκληση έκανε ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο οποίος ευχήθηκε στον στενό του συνεργάτη να ολοκληρώσει και να αποδώσει στην τοπική κοινωνία, όλα όσα έχουν κυρίως σχεδιαστεί στην δική τους, τρίτη θητεία.  

Χαιρετισμό έκανε και η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε η Νεφέλη Τούντα, μια από τις αριστούχες μαθήτριες του τόπου μας, η οποία μετέφερε την αγωνία των νέων ανθρώπων για την πρόοδο του Δήμου Ορχομενού.



Ακούστε τη είπε η  γλυκιά Νεφέλη, η οποία φέρει κι` εκείνη ένα όνομα ταυτισμένο με την μεγάλη μας τοπική ιστορία…


Στην «εντολή» της νεολαίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης «απάντησε» μ` ένα τριαντάφυλλο αλλά και με την «υπόσχεση»  να παλέψει να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόσμου και των προτεραιοτήτων του.

Μένοντας στο βήμα, ο κ. Νταβαλούμης μίλησε για την απόφασή του να ηγηθεί του συνδυασμού για τον Δήμο Ορχομενού, με έμφαση στις βασικούς τομείς: της γης, της ιστορίας, της αλληλεγγύης, λόγια που ντύθηκαν και με εικόνες, μέσα από το βίντεο που προβλήθηκε στην αίθουσα.








Ακούστε αναλυτικά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη μέσα από την κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: