Η Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας αποτελεί το δεύτερο
σημαντικότερο κέντρο παραγωγής λευκού κρέατος στη χώρα μας, μετά την Ήπειρο,
μαζί με την οποία συγκεντρώνουν περίπου το 60% της συνολικής εγχώριας
παραγωγής. Επίσης, στο καλάθι της έχει σημαντικά ΠΟΠ τυροκομικά προϊόντα.
Τα περίπτερα της Στερεάς Ελλάδας, τόσο στο Hall 2 “Meat & Grill”, όσο και στο Hall 3 “Dairy Expo” & “Frozen Food”, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας πραγματοποίησαν 152 εμπορικές
συναντήσεις (B2B) με τους επαγγελματίες επισκέπτες, γεγονός που
καταδεικνύει τις προοπτικές που ανοίγονται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Στερεά Ελλάδα.
Ο Φάνης Σπανός, μετά την επίσκεψή του στα
περίπτερα των επιχειρήσεων δήλωσε:
"Η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και η
ενίσχυση της δικτύωσης των επιχειρήσεων στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά είναι
ένας ακόμα στόχος που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να υλοποιήσουμε. Έτσι,
η οργανωμένη συμμετοχή μας σε εκθέσεις είναι ένα εργαλείο για τους παραγωγούς
της Στερεάς Ελλάδας να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους και να αποκτήσουν
πρόσβαση σε νέες αγορές."
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου