Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Με τον νυν Δήμαρχο κ. Γιώργο Ντασιώτη για τρίτη φορά επικεφαλής στις εκλογές του Μαΐου η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΩΝ


Με πρωτόγνωρες Δημοκρατικές διαδικασίες, πρωτοφανείς για Δημοτική παράταξη, αλλά πάγιες στη λειτουργία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, ολοκληρώθηκε η συνεδρίασή της , την Δευτέρα 12-11-2018.
Η ολομέλεια της  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ,αποφάσισε:
1.       Την κάθοδό της στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2018
2.       Ανανέωσε την εντολή στον νυν Δήμαρχο  ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ να την εκπροσωπήσει, εκ νέου, ως επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές.
Οι διαδικασίες της Παράταξης ξεκίνησαν με συνεδρίασή της στις 31-10-2018, και ολοκληρώθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση. Τέθηκαν ζητήματα, οργανωτικής λειτουργίας, ανανέωσης προσώπων και ιδεών και μεγαλύτερου ανοίγματος στην κοινωνία.
Επισημάνθηκαν οι καινοτόμες ιδέες που η κίνηση πολιτών έφερε στην τοπική κοινωνία, καθώς και το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει, ως Δημοτική Αρχή, στο Δήμο μας και συνεχίζει.
Υποψηφιότητα για επικεφαλής στις επερχόμενες εκλογές, έθεσε, εκτός του Δημάρχου ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και το ιστορικό στέλεχος και νυν Αντιδήμαρχος, ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Η παράταξη με μυστική ψηφοφορία των μελών της, έδωσε την εντολή στον ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ  και έθεσε ως προϋπόθεση επιτυχίας την ενότητα όλων, κάτι που φυσικά τονίστηκε και από τους δύο υποψηφίους και πριν αλλά και μετά την ψηφοφορία και ανακοίνωση του αποτελέσματος.

                                                                                       ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                                                                        ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: