Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Δημόσιος θηλασμός σήμερα στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.  
Για τη Λιβαδειά την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η
ΒΟΙΩΤΙΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας”  (https://www.facebook.com/groups/voiotia.thilasmos/)
και σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στην ΚΕΝΤΡΙΚΗΠΛΑΤΕΙΑ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ) σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες!
 Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.  
Πληροφορίες για την εκδήλωση στη Λιβαδειά, εδώ: https://www.facebook.com/events/1770739493038875/
Οι διαχειρίστριες της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών
Μητρικού Θηλασμού Λιβαδειάς (αλφαβητικά):
Έλενα Γιαννέλου, Δώρα Κούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λάμπρος Αριστ. Ρόδης - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Βοιωτίας με τον κ. Φάνη Σπανό

www.endelfoisonline.gr