Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

«Πράσινο φως» έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στη χρηματοδότηση ολοκλήρωσης του δρόμου Σκορπονέρια – Ακραίφνιο !


Ανεξάρτητα εάν έχουμε μπει πλέον σε ρυθμούς προεκλογικούς, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια θα εξακολουθούν να συνεδριάζουν και θα λαμβάνουν μια σειρά αποφάσεις που –εκ των πραγμάτων – θα αφορούν και τις επόμενες διοικήσεις.


Σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε την Κύμη για  ν’ ακουστούν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, όπως έχει γίνει και σ` άλλες περιοχές κατά τη διακυβέρνηση του κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Η παρούσα ημερήσια διάταξη για εμάς – ειδικότερα στο Δήμο Ορχομενού – αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εξ` αιτίας δύο θεμάτων, ωστόσο… η «είδηση της ημέρας» είχε να κάνει με την ανακοίνωση της συνεπή Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, η οποία έγραψε στη σελίδα της στα social media:  «Το περιφερειακό συμβούλιο ξεκίνησε.

Μεγάλα έργα για την Βοιωτία ψηφίζονται σήμερα.
Τέσσερα νέα έργα εντάσσονται προϋπολογισμού 2.463.000ευρώ.
1Κόκκινο Ακραίφνιο -  Σκορπονέρια 1.401.500ευρώ.
2.Δημοτικό στάδιο Αλιάρτου (κατασκευή ταρτάν)411.500 ευρώ. 
3.Γήπεδο Οινοφύτων(χλοοτάπητας) 400.000ευρώ.
4.Αναδασμός Θουρίου250.000.
Όλα τα ανωτέρω έργα αποτελούσαν χρόνια αιτήματα της Βοιωτίας. Συνεχίζουμε...δουλεύοντας δυνατά για τους πολίτες μας...»
… έγραψε και τα σχόλια «έπεσαν βροχή», προκειμένου να την συγχαρούν για ένα έργο που πάρα πολλοί ήθελαν, αρκετοί επέμειναν για να ιεραρχηθεί, τελικά λίγοι το πίστεψαν πραγματικά αλλά  εν τέλει ΟΛΟΙ θα το απολαύσουμε με το καλό, καθώς αυτός ο δρόμος θα ενώσει τις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας και θα «βγάλει» με ασφάλεια τον Δήμο Ορχομενού στη θάλασσα του ευβοϊκού κόλπου!!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: