Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η «επίσημη πρώτη» για το ψηφοδέλτιο του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη – Υπόσχεση για μια καλύτερη μέρα για τους ΜμΕ έδωσαν οι υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Ενότητας»


«Αν για κάτι είμαι αληθινά υπερήφανος σ` αυτή την εκλογική αναμέτρηση, είναι γιατί πλαισιώνομαι από τόσους πολλούς υποψηφίους, προερχόμενους από διαφορετικές  κατευθύνσεις και απ` όλη τη Βοιωτία, όσο ποτέ άλλοτε και με ένα κοινό στόχο. Να πασχίσουμε, γιατί εμείς μπορούμε, να φέρουμε καλύτερες μέρες στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των υποψηφίων που απαρτίζουν το συνδυασμό του «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα», ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.





Παραμονή της ονομαστικής του εορτής και μέσα πράγματι σ` ένα γιορτινό κλίμα, μίλησε αρχικά στους συνεργάτες του για την πορεία και τις λεπτομέρειες των εκλογών στο Επιμελητήριο Βοιωτίας (5 Δεκεμβρίου 2017 στη Λιβαδειά και 6 Δεκεμβρίου 2017 στη Θήβα) και στη συνέχεια ζήτησε από τον καθένα και την καθεμιά (σσ. αφού ο Πρόεδρος έχει στο πλευρό του και την υποστήριξη περισσοτέρων απ` ό,τι απαιτούνταν γυναίκες στο ψηφοδέλτιό του) να αυτοσυστηθεί. Αξιοσημείωτη ήταν η παρατήρηση των εκπροσώπων της Θήβας πως σ` αυτές τις εκλογές σύσσωμα τα Σωματεία και οι Επαγγελματικοί Σύλλογοι της πόλης συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους τον Πρόεδρο ή ένα μέλος του Διοικητικού τους Συμβουλίου, όπως συμβαίνει και με τον Εμπορικό Σύλλογο της Λιβαδειάς.
Γενικότερα, στις σύντομες παρεμβάσεις τους, όλοι οι υποψήφιοι  - παλιότεροι και νεότεροι - μίλησαν για την επόμενη, στην οποία όλοι ελπίζουν πως και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα συμβάλλει σε ένα καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, με δικαιότερη φορολογία, λιγότερα εμπόδια για τους ΜμΕ, δυνατότητες εξωστρέφειας και υποστήριξης της καινοτομίας, κ.τ.λ.



Εξ` αιτίας του πλουραλισμού του ψηφοδελτίου του κ. Αγνιάδη με την ονομασία «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα»,  στο οποίο όντως θα δει κανείς μια απόλυτη μίξη συμβούλων που έχουν θητεύσει περισσότερες από μια φορές στο ΕΠΒ αλλά και υποψηφίους που δοκιμάζονται για πρώτη φορά - ακούστηκαν απόψεις  απ` όλες τις γωνιές της Βοιωτίας, καθώς δίπλα στον άνθρωπο που έδωσε σ` αυτό το θεσμό διαστάσεις αντίστοιχες των Επιμελητηρίων της Αθήνας και του Πειραιά, έχουν προστεθεί υποψήφιοι  από το Σχηματάρι, τη Θήβα, τον Ορχομενό, την Αλίαρτο, τη Λιβαδειά και την Αράχωβα, οι οποίοι ένας ένας είπε σ` αυτή τη μαζική τους συνάντηση πως θα πασχίσει «για τη νίκη», τη νίκη της εμπειρίας, τη νίκη της ανανέωσης, τη νίκη των δυνάμεων εκείνων που μπορούν να εγγυηθούν στον επιχειρηματικό κόσμο, πως η επόμενη μέρα χτίζεται πάνω στην πορεία της χριστής διοίκησης και των ανήσυχων εκπροσώπων τους.


















Στο τέλος, χαλαρός και σίγουρος για τις επιλογές του, ο Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης πρόσφερε ένα κέρασμα για την ονομαστική του εορτή σ` ένα ανακαινισμένο χώρο, γεμάτο φρεσκάδα, σαν κι` αυτή τη δηλαδή που καταφέρνει πάντα να εμπνέει σ` όσους είναι γύρω του, κι` ας «κατηγορείται» για το αντίθετο, αφού το μόνο μειονέκτημα του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη είναι ένα … «διαρκείας», που δεν θα λήξει ποτέ για τον υγιή επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος  τον εμπιστεύεται και συνεχίζει να τον στηρίζει στη μακρά και πολυσχιδή του διαδρομή.





Πρόεδρε, «καλή επιτυχία» σε σένα και τον συνδυασμό σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: