11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Λεβαδέων οργανώνει για 4η χρονιά το Κυνήγι το Αη Βασίλη για παιδιά και εφήβους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Δήμος Λεβαδέων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Κυνήγι το Αη Βασίλη για παιδιά και εφήβους με την υποστήριξη της Εθελοντικής Ομάδας “Λεβαδρώ”.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους της πόλης για να ανακαλύψουν που κρύβεται ο Αη Βασίλης μέσα από τη λύση γρίφων. Μέριμνα μας είναι να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο το παιχνίδι για τα παιδιά.
Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν ως εθελοντές για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή του παιχνιδιού να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ. 22613-50812 και 6948759957.
Οι εθελοντές (μέλη αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων,  θεατρικών ομάδων, εθελοντικών ομάδων κλπ) θα συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και στην καθοδήγηση των παιδιών, ενώ θα ήταν ευπρόσδεκτο εάν κάποιοι από τους εθελοντές είναι διατεθειμένοι να ντυθούν με ανάλογες του θέματος στολές (ξωτικά, καλλικάντζαροι, κλπ) για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: