Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Την Λιβαδειά τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης - Άκρως παραγωγική η χθεσινή παρουσία του στην Π.Ε. Βοιωτίας

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Περιφερειάρχη, της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Παπαθωμά, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Περλεπέ, του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Σανίδα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ταγκαλέγκα και των στρατιωτικών αρχών χθες βράδυ στο εορτάζοντα Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς 
Τη Λιβαδειά επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ενόψει του εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου. Παραβρέθηκε στον εσπερινό, ενώ προηγουμένως πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς και συλλόγους της Βοιωτίας. Εκτός από τη συνάντηση με τους Δημάρχους για το ζήτημα τις Κωπαΐδας, η οποία κατέληξε και σε ένα κοινό σχέδιο εισήγησης προς το προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς εκπροσώπους κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα και τα προβλήματα της περιοχής.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής:
Συνάντηση με το Σωματείο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς, τους Ιατρικούς Συλλόγους Λιβαδειάς και Θήβας, τον διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, Κωνσταντίνο Ρουσόπουλο και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θήβας, Σπύρο Δεσίλα, τους Εμπορικούς Συλλόγους Λιβαδειάς και Θήβας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Λιβαδειάς, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας, τον Αγροτικό Σύλλογο Φυτικής Παραγωγής Θήβας και τον Σύλλογο Γονέων του ΕΕΕΕΚ.

Οι εκπρόσωποι των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Λιβαδειάς
Έπειτα από τις συναντήσεις, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι πολύ σημαντικό η Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους. Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να αφουγκράζεται την κοινωνία και να διατηρεί ανοιχτό εις το διηνεκές τον διάλογο με τους φορείς και τους εκπροσώπους της. Στη Λιβαδειά είχα πολλές και εποικοδομητικές συναντήσεις που άνοιξαν τον δρόμο για μία πάγια συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και των κοινωνικών εταίρων. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: