Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Οικοδόμων επαρχίας Λιβαδειάς

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς. Πρώτη δύναμη με αυτοδυναμία αναδείχθηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς. Πιο συγκεκριμένα ψήφισαν 352 ενώ βρέθηκαν 351 έγκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.
Η ΑΚΟΕΛ έλαβε 267 ψήφους και καταλαμβάνει 5 έδρες στο 7μελές Δ.Σ. ενώ παράλληλα εξέλεξε 11 αντιπρόσωπους στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, 3 αντιπρόσωπους στην Ομοσπονδία και 2 μέλη στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
Στο Δ.Σ εκλέγονται οι: Κωνσταντίνος Κολιούσης, Γιώργος Καρβούνης, Γιώργος Κόντος, Χρήστος Καρβούνης και Παναγιώτης Κολιούσης.
Το Πανεργατικό Μέτωπο έλαβε 84 ψήφους και εξέλεξε δύο μέλη στο Δ.Σ. τον Κωνσταντίνο Καρκάνα και τον Γιώργο Πελέκη, 3 αντιπροσώπους στο Ε.Κ. και 1 μέλος τη Εξελεγκτική Επιτροπή.
Χθες συνεδρίασε το ΔΣ και κατά διαδικασία που διεξήχθη πρόεδρος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κολιούσης, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κόντος Γραμματέας ο Χρήστος Καρβούνης, Ταμίας ο Παναγιώτης Κολιούσης, Έφορος ο Γιώργος Καρβούνης και μέλη ο Κωνσταντίνος Καρκάνας και ο Γιώργος Πελέκης
"Η σημερινή πραγματικότητα και η εξέλιξη της κοινωνίας αυξάνουν την ευθύνη για αναζήτηση νέων μορφών πάλης της Εργατικής Τάξης. Το συμφέρον των εργαζομένων επιβάλει πλέον αυτόνομο , ανεξάρτητο, δυναμικό ρόλο, για την ικανοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών αναγκών" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΚΟΕΛ και συμπληρώνει: "Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς  ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους Οικοδόμους που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας την συντριπτική πλειοψηφία σαν Συνδυασμό".

Καταλήγοντας αφού τονίζει οτι "η ενότητα  των εργαζομένων και η απομάκρυνση  από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα είναι, όπως αποδείχθηκε, η ελπίδα για το αύριο" καταλήγει: "Εσείς με την ψήφο σας βάλατε ως πρώτη προτεραιότητα το μεροκάματο και την ασφάλιση του οικοδόμου, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που πλήττεται ιδιαίτερα η οικοδομή. Εμείς θα παλέψουμε ασυμβίβαστα  για να αντιμετωπίσουμε  όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν". Πηγή http://www.viotiki-ora.gr/viotiki/

Δεν υπάρχουν σχόλια: