Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Γωγώ Τσαμπά: «Στη δουλειά αυτή είναι ιδιαίτερα εμφανή τα αποτελέσματα της κρίσης»

Συνέντευξη στη Νανά Ρουμάνη




Με συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί, πάθος για τη δουλειά της και την αγάπη του κόσμου πάντα στο πλευρό της η Γωγώ Τσαμπά στα 29 χρόνια της μόλις χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει τον "προσωπικό της μύθο" και να παρασύρει το κοινό σε ρυθμούς παραδοσιακούς. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη cd ενώ πολλές είναι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της γι` αυτό το καλοκαίρι ανά την Στερεά Ελλάδα.



Η Νανά Ρουμάνη συνάντησε την Γωγώ Τσαμπά στην γενέτειρά τους και συνομίλησαν με … φόντο το χωριό Διόνυσος, όπου απόψε πραγματοποιεί μια ακόμη συναυλία με την Φιλιώ Πυργάκη και τον Λάμπρο Σκάρλα.


Τι να περιμένουμε μετά από αυτό; θα ερωτηθεί, μεταξύ άλλων...
"Μου έχει γίνει μία πρόταση για μια μεγάλη εμφάνιση στον Ορχομενό αλλά δεν θα μιλήσω ακόμη γι αυτό. Ελπίζω ο Δήμος να το υποστηρίξει και να υποστηρίζει πάντα την παράδοσή μας για να μην χαθεί το δημοτικό τραγούδι. Η επόμενη μεγάλη προγραμματισμένη εμφάνιση θα είναι στο πανηγύρι της Αρκίτσας το Δεκαπενταύγουστο. Είναι προγραμματισμένη και μια εμφάνιση στην Πελοπόννησο όπου έχω ενάμιση χρόνο να πάω. Θα ήθελα όμως να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να πάω στο εξωτερικό, και ειδικά στην ομογένεια όπως είχα πάει στη Γερμανία πριν οκτώ χρόνια. Είναι τιμή μου να με αγαπάει η ομογένεια¨...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρη την συνέντευξη της αγαπημένης Ορχομένιας Δημοτικής Τραγουδίστριας στην "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ" που κυκλοφορεί κάθε Σαββατοκύριακο σε όλα τα περίπτερα της Στερεάς Ελλάδας.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ευχομε οτι καλυτερο στη ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ πρεπει να ακουγεται πανελληνιος εμενα αυτους τους δυσκολους καιρους μου φτιαχνει το κεφι ειναι ανχολυτικο φαρμακο και την ευχαριστω .

Ανώνυμος είπε...

Αμα είναι αυτή 29 εγώ είμαι 5.........