Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας ευχαριστεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚΗ Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε Περιφερειακή συνδιάσκεψη, στη Χαλκίδα το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, που προβλεπόταν και υλοποιήθηκαν από τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τις Τοπικές Οργανώσεις ανά νομό , στην πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτέμβρη 2011.
Παρευρέθηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής κ. Κώστας Ασκούνης και Υπουργικό κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σωκράτη Ξυνίδη , τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλο και το Γ.Γ. Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Κώστα Μαθιουδάκη.
Θέλω να ευχαριστήσω το γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του για την πραγματοποίηση της συνδιάσκεψης , τους Γραμματείς των Ν.Ε της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ , τους φορείς , αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία.

Ο Γραμματέας της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας
Γιάννης Μπούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: