Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο Παντελής Γ. Φραγκούλης μας ενημερώνει για τη συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα γραφεία της ΝΔΟ Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σχετικά με την συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η συνάντηση αυτή προσδίδει νέα διάσταση, στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το υπερήφανο αυτό τμήμα του Ελληνικού λαού, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την Πατρίδα.
Η Ν.Δ. μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδεικνύει καθημερινά την επιδρομή της κυβέρνησης στα κεκτημένα δικαιώματα των αποστράτων.
Δικαιώματα που απέκτησαν χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά με δικές τους στερήσεις.
Τώρα βλέπουν και αισθάνονται μια Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Καλούμε όλους τους απόστρατους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.
Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Η Πατρίδα μας.
Και αυτή την πατρίδα μας την υπηρέτησαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.
Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους».

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Κιν: 6932-225300

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.

ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.......Σ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΟΝ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΗΤΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΤΟΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΣ. ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ.