Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Το ΠΑΣΟΚ καταργεί και το Τελωνείο της Θήβας!«Μια ακόμη υποβάθμιση της πόλης» διαμαρτύρεται ο Μιχάλης Γιαννάκης

Την ειλημμένη απόφαση για κατάργηση του Τελωνείου Θήβας, σύμφωνα με ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες, καταγγέλλει με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κος Μιχάλης Γιαννάκης.
«Η κατάργηση του Τελωνείου Θήβας, μετά την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. και μια σειρά υποβάθμισης άλλων υπηρεσιών, συνιστά μια ακόμη απαξίωση της πόλης και θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς και στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της περιοχής» σημειώνει ο Μιχάλης Γιαννάκης.
Επίσης, ο βουλευτής αναφέρει ότι «η κατάργηση του Τελωνείου Θήβας θα οδηγήσει σε ταλαιπωρία και επιπλέον έξοδα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, σε μετεγκατάσταση επιχειρήσεων, σε αύξηση της ανεργίας στην περιφέρειά μας και τον περαιτέρω οικονομικό μαρασμό της πόλης.» και καλεί την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Τέλος, στην ερώτησή του ο Μιχάλης Γιαννάκης καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση παραμένει πιστή στην «υπόγεια» επικοινωνιακή λογική που ακολουθεί αποφεύγοντας την κοινοβουλευτική βάσανο προς δόξα της «δημοκρατικής ευαισθησίας», της «διαύγειας» και της «ανοικτής διακυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: