Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Παλαίμαχοι Απόλλων Ακραιφνίου – Πανιωνίου σε φιλικό αγώνα στις 28 Μαϊου στο Δήμο Ορχομενού (Ακραίφνιο)Μέγας Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαϊού στο Γήπεδο Ακραιφνίου μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. μέ ώρα έναρξης 17.30 .
Ο Αγώνας αυτός αναμένεται να αναπτύξει δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο Συλλόγων πού σε επίπεδο Παλαιμάχων στόχο και σκοπό έχουν πέρα από την διατήρηση και ανάδειξη τής ποδοσφαιρικής ιστορίας πού εκπροσωπούν , μέσω των αγώνων πού δίνουν να παράγουν και φιλανθρωπικό έργο , στηρίζοντας όποτε είναι εφικτό αδύνατες κοινωνικές ομάδες .
Η φωτογραφία των Παλαιμάχων τού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. είναι ιστορική από το περσινό ταξίδι πού έκαναν με την ευκαιρία συμπλήρωσης 120 χρόνων από την ίδρυση του στις 23 Ιουνίου 2010 στη Σμύρνη της Μικρής Ασίας όπου έδωσαν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Τουρκική Αλτάνα' στο γήπεδο όπου χρησιμοποιούσε ο Θρυλικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. !!! πριν τον ξεριζωμό τού 1922 .
Οι Παλαίμαχοι τού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ έχουν φροντίσει ο Αγώνας με τους Παλαιμάχους τού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. να έχει εορταστική ατμόσφαιρα , ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί Δεξίωση προς τιμήν των δύο ομάδων , με τιμητικές απονομές σε ταβέρνα του Ακραιφνίου.
Την ευθύνη τού συντονισμού τής εκδήλωσης των απονομών θα έχει ο Δημοσιογράφος Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής ο οποίος έχει δεσμούς με τούς Παλαιμάχους τού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. από τούς οποίους έχει τιμηθεί για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο στις 3 Απριλίου 2007 .
Χορηγοί επικοινωνίας τού αγώνα είναι το THIVACLUB και η Ιστοσελίδα ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ καθώς και η εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ".

Δημήτρης Σοβατζής
Ε-mail:sovdim@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: