Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Συνελήφθη Παυλαίος με δενδρύλλια ινδικής κάνναβηςΣυνελήφθη, χθες (24.05.2011) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του δ.δ Παύλου του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια ινδικής κάνναβης (χασίς).

Η σύλληψή του επετεύχθη στα πλαίσια γενικευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών και την καταστολή της δράσης των καλλιεργητών δενδρυλλίων κάνναβης, μετά από συνεργασία των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικών ερευνών που ακολούθησαν για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης (χασίς) σε αγροτική περιοχή του δ.δ Παύλου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντόπισαν το σημείο και, αφού το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, συνέλαβαν τον 51χρονο ημεδαπό όταν το προσέγγισε πεζός προκειμένου να περιποιηθεί τα δενδρύλλια της ινδικής κάνναβης.

Συνολικά ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός τελάρου είκοσι ένα (21) δενδρύλλια κάνναβης με πλήρες ριζικό σύστημα, ύψους 25 - 35 εκατοστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: