Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Επίσημη ενημέρωση για την… επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ορχομενού



Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ορχομενού.
Ως σύγχρονη, ανανεωμένη και διευρυμένη τοπική αρχή αυτοδιοίκησης, ένας από τους κύριους στόχους είναι και η επικοινωνία με τον πολίτη, αξιοποιώντας τις νέες Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), δημιουργήσαμε μία νέα σύγχρονη, ηλεκτρονική πύλη εμπλουτισμένη και αναβαθμισμένη. Με κύριους άξονες την ενημέρωση, τη διαφάνεια, την επικοινωνία, τον πολιτισμό τα προβλήματα της καθημερινότητας και άλλα θέματα που μας απασχολούν, διαμορφώσαμε ένα νέο ηλεκτρονικό χάρτη, στον οποίο ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τις υπηρεσίες του δήμου για έγκαιρη-έγκυρη πληροφόρηση .
Για ένα μήνα περίπου η ιστοσελίδα θα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία.
Κύριο μέλημά μας πλέον θα είναι αφενός ο εμπλουτισμός των θεματικών ενοτήτων και αφετέρου η καθημερινή ειδησεογραφική ενημέρωση της ιστοσελίδας με τα τεκταινόμενα του δήμου μας ( δελτία τύπου , ανακοινώσεις , εκδηλώσεις ,νέα που θα αφορούν τα δημοτικά πράγματα και τους δημότες κλπ) .
Ο σχεδιασμός και η εκ νέου ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πύλης του Δήμου επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας προκειμένου να βελτιώσουμε τη διοικητική ικανότητα του δήμου μας, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα και δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.



Σας εύχομαι καλή περιήγηση

Ξηρογιάννης Κωνσταντίνος

Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: