Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα -  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Επετειακό μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ανδρέας Κουτσούμπας: Δεν έγινε το δικό του και παραιτήθηκε!


Αφού δεν κατάφερε να διεκδικήσει με επιτυχία τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στο ψηφοδέλτιο του Αθανάσιου Χειμάρα, ο τ. Βουλευτής της ΝΔ στη Βοιωτία και δ` Αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης κ. Ανδρέας Κουτσούμπας αναστέλλει με γραπτή του ανακοίνωση κάθε κομματική του δραστηριότητα.
Η απόφαση Κουτσούμπα δεν είναι τυχαία ούτε και ασφαλώς αιφνιδιαστική, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές. Όπως επεξηγήσημη είναι, όμως, και η απόφαση της Ρηγίλης αφού ένας «Γραμματέας Αυτοδιοίκησης» δεν θα έπρεπε καν να είχε «προσωπικές προθέσεις» στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, εάν θα ήθελε να κάνει "καλό στον εαυτό του αλλά και ακόμη μεγαλύτερο καλό στο κόμμα του!" όπως του καταλογίζουν χαρακτηριστικά.
Στη δήλωση του ο κ. Κουτσούμπας αναφέρει: «Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν κατά κύριο λόγο πολιτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου απαιτούν πολιτικές επιλογές και στρατηγικές προσώπων και θέσεων ικανές να μπορούν να στηρίξουν τις πολιτικές του κόμματος και να έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν την αντίπαλη υποψηφιότητα. Σταθερός στις αξίες μου θεωρώντας ότι τα κριτήρια και οι πιέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού για αποκλεισμό ικανών προσώπων της Βοιωτίας οδηγούν σε αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στον πολίτικο χαρακτήρα αυτών των εκλογών, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναστέλλω κάθε πολιτική και κομματική δραστηριότητα.»
Ανδρέας Κουτσούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: