Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Καλό ξεκίνημα» στην Αθλητική Ένωση ΟρχομενούΜε τις ευλογίες τις εκκλησίας, την παρουσία της Διοίκησης, της Δημοτικής Αρχής αλλά και πολλών πιστών φιλάθλων της θρυλικής ομάδας του Ορχομενού πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2010- 2011.
Ο εφημέριος π. Χαράλαμπος συνηθισμένος να βρίσκεται ανάμεσα σε νέους, ευλόγησε έναν έναν τους παίχτες της ΑΕΟ με την ευχή «να είσαι σιδερένιοι».
Ευχές για «καλούς αγώνες» έδωσε και ο πρόεδρος της Ομάδας κ. Σταύρος Τσαγαλάς έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο το ΔΣ, χάρις στους οποίους – όλοι το γνωρίζουμε – η ιστορική ομάδα του Ορχομενού ζει εδώ και μερικά χρόνια νέες δόξες, διαγράφοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα ενώ από «τα σπλάχνα» της αναδεικνύονται χρόνο με το χρόνο καινούργια ταλέντα!
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδα των αντρών στο «στολίδι» της πόλης μας, το Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού. Καλή αρχή, λοιπόν!

ΥΓ. Περισσότερες φωτογραφίες από τον χθεσινό αγιασμό στη σελίδα του κ. Θεόδωρου Απογενη στο http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=2060085&id=1122430482&ref=mf

Δεν υπάρχουν σχόλια: