Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Καρπενήσι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς τιμώντας τον πολιούχο Άγιο Νικόλαο τον Καρπενησιώτη


Το Καρπενήσι επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς τιμώντας τον πολιούχο Άγιο Νικόλαο τον Καρπενησιώτη.
Ο κ. Περγαντάς παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της ευρύτερης περιοχής και αυτοδιοικητικούς.Επίσης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ευρυτανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλία Καρανίκα, τον δήμαρχο Καρπενησίου Βασίλη Καραμπά και την Γραμματέα τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευρυτανίας Βέτα Καρφή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ άλλων δόθηκε έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση των μοναδικών φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής.
Ο κ. Περγαντάς αφού τόνισε ότι η Ευρυτανία αποτελεί προνομιακό πεδίο άσκησης αναπτυξιακής πολιτικής, αναφέρθηκε στην πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου λέγοντας: «Προχωρούμε με ανοιχτές συνεργασίας, καθαρό λόγο, διαφάνεια, αξιοκρατία και συγκεκριμένους στόχους επενδύοντας παράλληλα στους ανθρώπους του τόπου μας ώστε η Στερεά Ελλάδα να αποτελέσει πρότυπο δημιουργίας και ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: