Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κώστας Σωτηρόπουλος: Ένα στέλεχος της «πρώτης γραμμής» στο πλευρό του Νίκου Παπαγγελή


Ανεβαίνει σιγά σιγά το πολιτικό θερμόμετρο στο νομό μας, με τα κομματικά στελέχη – ένθεν και ένθεν – να έχουν ενεργοποιηθεί «εν μια νυκτί» αφού οι περισσότερες ανακοινώσεις έχουν ήδη γίνει. Ανοικτές, όμως, παραμένουν οι «πολιτικές συμφωνίες» ανάμεσα στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους με την μεγαλύτερη μάχη να δίνεται το τελευταίο 48ωρο σε Λιβαδειά και Θήβα. Ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν σ` αυτή την εκλογική περίοδο είναι και αυτό του νύν Δημοτικού Συμβούλου και τ. Αντιδημάρχου Λεβαδεών κ. Κώστα Σωτηρόπουλου (φωτογραφία) που όπως όλα δείχνουν «εγκαταλείπει» τον Συνδυασμό του κ. Δημήτρη Τσιφή και θα ενισχύσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του κ. Νίκου Παπαγγελή, Υποψηφίου Δημάρχου Λεβαδεών.
Ο κ. Σωτηρόπουλος – αν μη τι άλλο – είναι ένα δυναμικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, μορφωμένος και με αναγνωρισμένη επαγγελματική δράση, μ` άλλο λόγια «στέλεχος της πρώτης γραμμής», που υποστήριξε με σθένος την καλύτερη δυνατή διεύρυνση του Δήμου Λεβαδέων στην σχεδιαζόμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση της χώρας.
Αναμφίβολα, δε, πρόκειται για μια «επιτυχία» του κ. Παπαγγελή, που είμαστε βέβαιοι πως θα «ανοίξει το δρόμο» και γι` άλλα πρόσωπα, με προσωπικότητα και κοινωνική παρουσία, να τον εμπιστευθούν στην μάχη που δίνει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: