Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Βιώσιμη επιχείρηση μέσα στην κρίση» !


Με θέμα «Βιώσιμη επιχείρηση μέσα στην κρίση» η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρία Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ypsilon, και επιτροπή ειδικών συνεργατών, οργανώνουν ημερίδα/Forum στην Θήβα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010.
Η πρωτοβουλία συνδέεται με τις εκδόσεις του ILO (Διεθνές Γραφείο Εργασίας) «Απάντηση με κοινωνική ευθύνη» και «Αντιμέτωποι με την Κρίση»
Αυτό που προέχει, τονίζεται, είναι η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, η τόνωση της ρευστότητας, οι θέσεις εργασίας, οι επενδύσεις, η ενίσχυση της ζήτησης.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει προτάσεις και λύσεις με επίκεντρο την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με ευαισθησία στο περιβάλλον, σύμφωνα με τις νόρμες και μελέτες του ILO (International Labour Organization).
Μεταξύ των βασικών ομιλητών στο Forum αυτό είναι ο επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας του ILO, ειδικός τεχνικός σύμβουλος - εμπειρογνώμων κ. Νik. Rogovsky, που έχει προσκληθεί ειδικά για την ημερίδα.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γ.Κασιμάτης, ο πρόεδρος, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Π. Αγνιάδης, ενώ έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και του εργατικού κέντρου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (Λ. Μπέλλου 1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: