Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι καθυστερήσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό στο ΠΑΣΟΚ


«Προβληματική» η Βοιωτία δεν ήταν τελικά μόνο για τη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά την επιλογή του Αντιπεριφερειάρχη. Προβληματισμός πολύ μεγάλος επικρατεί και στην Ιπποκράτους για το πρόσωπο που θα «ηγηθεί» του ψηφοδελτίου του κ. Κλέαρχου Περγαντά στο Νομό μας.
Κι` ενώ στην αρχή ακούγονταν πως «μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή όλα θα είχαν λήξει», πισώπλατα μαχαιρώματα, αλληλοκατηγορίες και προσπάθεια να «πιεστεί» το κόμμα δίνουν και παίρνουν ακόμη και αυτή την ώρα που πληκτρολογούμε αυτές τις γραμμές, με τους πλέον σοβαρούς να έχουν αρχίζει «να κουράζονται». Αν και μέχρι σήμερα το πρωί το ίδιο «πρόβλημα» είχε και η ΝΔ, η επιλογή Αγνιάδη – που έδωσε τέλος στις εσωκομματικές κόντρες για την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βοιωτία- αντίθετα έριξε «λάδι στη φωτιά» ανάμεσα στους ενδιαφερομένους στο κυβερνών κόμμα. Επιπλέον, φούντωσε και τη διάσταση ανάμεσα στις δύο επαρχίες (Θήβα – Λιβαδειά) με τους … Θηβαίους να επιμένουν τώρα (με ή και χωρίς τις δύο Βουλευτίνες τους) ακόμη περισσότερο πως «αφού ο Περιφερειάρχης είναι από τη Λιβαδειά, ο Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να είναι από την Θήβα». Οι δυσαρέσκειες πλέον δεν κρύβονται, το ίδιο και η αγωνία κορυφαίων στελεχών που «δεν θέλουν να χαλάσει το καλό κλίμα στο Νομό» όπως λένε χαρακτηριστικά. Οι καθυστερήσεις, μ` άλλα λόγια, έχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό στο ΠΑΣΟΚ με τη μοναδική λύση να είναι: Η απόφαση!

ΥΓ: Έτσι έκαναν και στη ΝΔ και τελικά όλα πήγαν καλά και τώρα «πέφτουν βροχή οι υποψηφιότητες». Για το τελευταίο, θα επανέλθω αλλά ... αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: