Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Τα πάνω κάτω θα φέρει ο Καποδίστριας στη Βοιωτία γράφει το www.tabloid.gr


Ήδη οι πρώτες ενδείξεις εντοπίστηκαν στη Λιβαδειά, τη Θήβα και την Αλίαρτο.
Στη Λιβαδειά όπως διαβάζω στο http://www.diavima.gr/ ο δήμαρχος Δημήτρης Τσιφής σε δηλώσεις του για την μεταφορά της πιάτσας ταξί είπε εκτός των άλλων: «Αν στους ταξιτζήδες που είναι και φίλοι μου δεν τους αρέσω εγώ την επόμενη φορά ας ψηφήσουν άλλο. Εγώ δεν θέλω ντε και καλά να είμαι δήμαρχος. Ας βρουν κάποιον καλύτερο. Μακάρι και ο επόμενος να δουλέψει όπως και εγώ για την Λιβαδειά ».
Άρα, βλέπουμε ότι ο για 200 χρόνια καλυτερότερος δήμαρχος (όπως ο ίδιος υποστηρίζει), που στο παρελθόν είχε εκφράσει την βεβαιότητα ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος αλλά και θα επανεκλεγεί και καλούσε τους άλλους ενδιαφερόμενους να πάνε στο σπίτι τους για … νάνι άρχισε όχι μόνο να μην αισθάνεται τόσο σίγουρος αλλά και να αναθεωρεί … Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Στην Θήβα όπως διαβάζω στο http://thiva-press.blogspot.com/ ο δήμαρχος Νίκος Σβίγγος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει τουλάχιστον το ο.κ. των συμβούλων του κάτι όμως που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι μάλλον αδύνατο (αφού σύμφωνα πάντα με τα όσα διαβάζω αμφισβητείται σχεδόν από το σύνολο των μελών του συνδυασμού-εκτός του ανιψιού και κάνα δυό ακόμα) και η επιτυχία του εγχειρήματος ανάγεται στην σφαίρας της φαντασίας.
Όσο για την Αλίαρτο σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η μειοψηφία σε ένα αρκετά σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με τα συμφέροντα του δήμου τάχθηκε με την πλειοψηφία ή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι η πλειοψηφία τάχθηκε με την μειοψηφία υπό τις … ευλογίες και το … άγρυπνο βλέμμα του δημάρχου Αλέκου Βίτση. Γεγονός που ορισμένοι το ερμηνεύουν ως αδυναμία του νυν δημάρχου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της διοικητικής μεταρρύθμισης, ως αδυναμία να χειριστεί κρίσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να αφήνει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους όσο και αν θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος.
Σκουτούρες λοιπόν για το ΠΑΣΟΚ που σε ορισμένους δήμους πολύ πιθανό να προκύψει η ανάγκη εύρεσης νέων και άφθαρτων στελεχών και φυσικά ο χορός μόλις άρχισε …

Δεν υπάρχουν σχόλια: