Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Πανηγυρική η έναρξη του MBA της ΕΕΔΕ στο Επιμελητήριο Βοιωτίας


Η διαδικασία των αιτήσεων εγγραφών για συμμετοχή στη 1η σειρά του προγράμματος συνεχίζεται

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας η έναρξη της πρώτης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών , τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Στόχοι του προγράμματος είναι η εκμάθηση των αρχών και της μεθοδολογίας του σύγχρονου επιστημονικού management, η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών, η ανάπτυξη της ικανότητάς τους να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άτομα διαφορετικής κοινωνικοεκπαιδευτικής συγκρότησης και επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και η συνεχής και επιστημονική ενημέρωσή τους για τα νέα εργαλεία του management και για την εφαρμογή αυτών στη λειτουργία κάθε οργανισμού λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές αλλά και τις τάσεις που συντελούνται σε καθημερινή, πλέον, βάση στο σύγχρονο και συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Οι συμμετέχοντες της 1ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος προέρχονται από εταιρίες του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και ασκούν management σε καίριες θέσεις στους οργανισμούς στους οποίους εργάζονται. Πιο συγκεκριμένα στην σειρά που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2011 συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων από όλη τη Στερεά Ελλάδα.
Οι εταιρίες τα στελέχη των οποίων παρακολουθούν τη 1η σειρά του ΜΒΑ είναι οι εξής : ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., SKL ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕΒΕ, ΓΟΥΩΤΕΡΚΡΑΦΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΔΙΑΒΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε., ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.
Στην έναρξη του προγράμματος παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Καράντζαλης Λουκάς και ο διευθυντής της ΕΕΔΕ κ. Ατέσης Σωτήριος, ο Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, ο Νικόλαος Δασκουλίδης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ΕΕΔΕ Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας με τον εισηγητή του πρώτου κύκλου, κ.α.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) της ΕΕΔΕ υλοποιείται από το 1989 σε περισσότερες από 18 πόλεις ανά την Ελλάδα και από τα τμήματα του έχουν αποφοιτήσει περισσότερα από 3.000 στελέχη τα οποία ήδη κάνουν επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων. Η διαδικασία των αιτήσεων εγγραφών για συμμετοχή στη σειρά του προγράμματος συνεχίζεται.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις παρακάτω διευθύνσεις: Επιμελητήριο Βοιωτίας: Λ. Κουτσοπετάλου 1 – Λιβαδειά 321 00, Τηλ. (22610) 27664, Fax (22610) 21347, e-mail: epimviot@otenet.gr - ΕΕΔΕ: Σωκράτους 111 - Λάρισα 413 36, τηλ: (2410) 553070, Fax: (2410) 579649, e- mail: lar-training@eede.gr , web site: www.eede.gr

Ακούστε τι δήλωσαν στο περιθώριο της πανηγυρικής έναρξης της πρώτης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης Παναγιώτης, ο Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, ο αντινομάρχης Βοιωτίας κ. Καράντζαλης Λουκάς και ο διευθυντής της ΕΕΔΕ Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας κ. Ατέσης Σωτήριος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: