11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

Εκλογή Διοίκησης στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου


Υποψήφιος με τον συνδυασμό:
«ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
ο Πρόεδρος του ΕΣΛ κ. Κώστας Παπασπύρου

Υποψήφιος με τον συνδιασμό: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ»
το μέλος του ΕΣΛ και του ΕΠΒ κ. Χρήστος Αναγνώστου

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Βιοτεχνών Ορχομενού κ. Ντίνος Δάρρας.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Οι ψηφοφορίες θα γίνουν στις αίθουσες του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7) και από ώρας 9:30 - 16:00 και θα συμμετάσχουν πάνω από τετρακόσιοι (400) αντιπρόσωποι - εκλέκτορες από όλη την χώρα. Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των συνδυασμών και η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα διάφορα αξιώματα από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΕΕ, όπως το καταστατικό προβλέπει. Στις εκλογές λαμβάνουν μέρος πέντε συνδυασμοί. Ο αριθμός και η σύνθεση των ψηφοδελτίων αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον των εμπόρων του συνόλου της Επικράτειας για ενεργή συμμετοχή στα κοινά του εμπορικού κόσμου της χώρας. Ειδικότερο ενδιαφέρον για τη Βοιωτία αποτελούν οι υποψηφιότητες των κκ. Κώστα Παπασπύρου (φωτογραφία) και Χρήστου Αναγνώστου (φωτογραφία) καθώς και του κ. Ντίνου Δάρρα, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ορχομενού (φωτογραφία).
Παράλληλα, χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου για το 2009 σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Όπως ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος της συνομοσπονδίας κ. Δ. Αρμενάκης το περιβάλλον που λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις μοιάζει αβέβαιο και παρά το γεγονός ότι το εμπόριο εξακολουθεί να εμφανίζεται από τα στοιχεία ως ο μέγας εργοδότης στην ελληνική οικονομία εν τούτοις η ανεργία αυξήθηκε και στον κλάδο του εμπορίου ενώ το 40% περίπου των ΟΕ – ΕΕ και ατομικών επιχειρήσεων είδαν τις πωλήσεις και τα κέρδη τους να μειώνονται. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν οι περισσότεροι υποψήφιοι των συνδυασμών της Κυριακής, μεταξύ αυτών ο Επικεφαλής του συνδιασμού «ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ. Βασίλειος Κροκίδης, ο επίσης υποψήφιος στο συνδυασμό του Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και μέλος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Κώστας Παπασπύρου, το μέλος του ΔΣ του ΕΠΒ κ. Λουκάς Αγγελόπουλος αλλά και αντιπροσωπεία από τον Εμπορικό Σύλλογο Ορχομενού, όπου παρέστησαν ο νέος Πρόεδρος κ. Ντίνος Δάρρας, η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κα Βίκυ Κωνσταντίνου - Δήμου και η γραμματέας κα Ιωάννα Παναγιωτίδη (φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: