Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

«Το ΠΑΣΟΚ συζητά με τους Πολίτες για την Ελλάδα και την Ευρώπη»


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Όλα αλλάζουν στην Ευρώπη; Η Συνθήκη της Λισσαβώνας" που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 (12:00-16:00). Θα συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Κρίτων Αρσένης, Σπύρος Δανέλλης, Μαριλένα Κοππά, Σταύρος Λαμπρινίδης, Χρυσούλα Παλιαδέλη, Άννυ Ποδηματά, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Σταυρακάκης καθώς και η προτεινόμενη από την Ελληνική Κυβέρνηση για τη θέση της νέας Ελληνίδας Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μαρία Δαμανάκη.

Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με τις αλλαγές που θα επιφέρει η εφαρμογή της Συνθήκης της Λισσαβώνας. Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα πολίτες από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους ευρωβουλευτές. Την εκδήλωση θα συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Μαρία Χούκλη και Κώστας Αργυρός και θα μεταδiδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (http://live.pasok.gr) και από τον Ελληνικό Δορυφόρο HELLAS SAT (Συχνότητα 11.050,750 Vertical, Symbol Rate: 3,300 FEC:7/8) και το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο για αναμετάδοση από όποιο τηλεοπτικό κανάλι η ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: