Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ε.Μ.Θ., με την επιστολή μας αυτή σας γνωρίζουμε ότι εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας για ενημέρωση των δραστηριοτήτων της Ένωσης μας, μιας και οι δραστηριότητες στη διάρκεια του έτους είναι αρκετές και με το οικονομικό κόστος (προσκλήσεις-ταχυδρομείο) δεν είναι εφικτή η αποστολή προσκλήσεων για κάθε εκδήλωση. Έτσι με απόφαση του το Δ.Σ. , προχωρά στην ανά τρίμηνο επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους μας προκειμένου να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσης.

Παράλληλα στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα μας (www.mikrasiatesthivas.wordpress.com) θα υπάρχει ενημέρωση πριν την πραγματοποίηση τους.
Έτσι λοιπόν σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην:
1) Διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης των μελών με θέματα :
· Παρεμβάσεις στο πρόβλημα του Συνοικισμού για την καλύτερη οργάνωση της προγραμματισμένης Ημερίδας.
· Δημιουργία Λευκώματος με φωτογραφίες και κειμήλια από την ιστορία των Μικρασιατών της Θήβας.
· Ομάδες εργασίας του Συλλόγου.
· Προτάσεις
Την Κυριακή 22/11 στις 10:30 το πρωί στην έδρα του συλλόγου Ομήρου 1 & Αγίας Ελένης 25. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την Κυριακή 29/11 στις 10:30 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.
2) Την Παρασκευή 4/12 στις 18:00 το βράδυ στην πλατεία του Συνοικισμού θα αναβιώσουμε το Μικρασιατικό έθιμο ‘’ΒΑΡΒΑΡΑ’’ προς τιμή της Αγ. Βαρβάρας.
3) Το Σάββατο 5/12 και Κυριακή 6/12 θα έχουμε συνάντηση στη Μικρασιατική Εστία για φωτογράφιση κειμήλιων, φωτογραφιών και φαγητών για το λεύκωμα της Ένωσης από τις 10:30 έως τις 13:30 το πρωί.
4) Την Κυριακή 20/12 στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας θα παρουσιάσουμε το λεύκωμα «Χριστούγεννα στις Αλησμόνητες Πατρίδες» της Έφης Γρηγοριάδου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θεατρικό δρώμενο το «ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ».
5) Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010 στο Golden Hall θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Ένωσης όπου θα τιμηθούν προσωπικότητες που στήριξαν την Ένωση στα 5 ΧΡΟΝΙΑ δράσης της.
6) Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 στο Συνεδριακό κέντρο Θήβας έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή Ημερίδας με θέμα:
ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΩΡΑ 0 – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
7) Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 θα είμαστε στο ΠΑΛΛΑΣ στη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου (δηλ.συμμετοχής 6936181817- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

8) Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. (Κέντρο Μικρασιάτικου Πολιτισμού) στη Ν. Ιωνία & γλέντι σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική (δηλ.συμμετοχής 6936181817- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
9) Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας θα παρουσιάσουμε το λεύκωμα του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. & της Νομαρχίας Αθηνών ‘’Εκκλησιαστικά κειμήλια από τη Μ. Ασία στους Ναούς της Ν. Ιωνίας.
Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την λειτουργία των χορευτικών τμημάτων νηπίων, μαθητών, ενηλίκων και την λειτουργία της θεατρικής μας ομάδας που έχει προγραμματίσει παραστάσεις την Άνοιξη του 2010.
Τέλος σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο του 2010 αφιερωμένο στα παιδικά παιχνίδια στη Μ. Ασία και με ένθετο Μικρασιατικές συνταγές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: