Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Επιμελητήριο Βοιωτίας



Για πρώτη φορά στο Νομό μας
– Ημέρα έναρξης,
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

Παρασκευή και 13... επέλεξε το Επιμελητήριο Βοιωτίας να ορίσει εν τέλει την έναρξη των μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Βοιωτία.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.
Επισημαίνεται, ότι από την έναρξη του προγράμματος έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Κοζάνη, Δράμα, Κομοτηνή, Καλαμάτα κτλ.) 2.800 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η εκμάθηση των αρχών και της μεθοδολογίας του σύγχρονου επιστημονικού management καθώς και η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των εκπαιδευομένων.
Η συγκεκριμένη 1η σειρά του μεταπτυχιακού προγράμματος θα διαρκέσει δύο έτη και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Θα την παρακολουθήσουν επιχειρηματικά στελέχη και αυτοαπασχολούμενοι σε βοιωτικές επιχειρήσεις ενώ το διδακτικό προσωπικό θα αποτελείται από ένα επιτυχημένο συνδυασμό καθηγητών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου.
Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους (φωτογραφία).
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: