Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Στιγμές ξεγνοιασιάς για το Ενιαίο Λύκειο Ορχομενού!
























Μια βραδιά με αυθεντική λαϊκή διασκέδαση χάρισαν στους συγγενείς και τους φίλους τους οι τελειόφοιτοι του Ενιαίου Λυκείου Ορχομενού την οποία διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Σχολική Επιτροπή αλλά και το Σύλλογο των Καθηγητών το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην πρώτη τους χοροεσπερίδα!
Γεμάτα ζωντάνια, τα νιάτα της πόλης μας υποδέχθηκαν με πλατιά χαμόγελα ενώ τη διασκέδασή μας είχαν αναλάβει ο Θύμιος Ντέμος και η ορχήστρα του. Την βραδιά της Γ` Λυκείου τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαργύρης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Σχολικής Επιτροπής κκ. Γιώργος Καλαμπόκας και Λάμπρος Ρόδης, οι τ. Δήμαρχοι Ορχομενού κκ. Γιάννης Μπέσσας και Κώστας Γκιζίμης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου κ. Γιάννης Πάνου, καθηγητές του σχολείου, ασφαλώς η Πρόεδρος κα Βούλα Καράλη και μέλη του ΔΣ του Σύλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί ακόμη γονείς των μαθητών.

Σκοπός τους ασφαλώς η συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση της 5νθήμερης εκδρομής τους, το πιθανότερο στη Κρήτη, όπως μας ... "αποκάλυψαν" ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του 15μελούς. Ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!!!

Καλή συνέχεια...







Δεν υπάρχουν σχόλια: