Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Περιοδεία Σαμαρά στη Βοιωτία!


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου
θα επισκεφθεί Θήβα και Λιβαδειά

Προεκλογική περιοδεία στη Βοιωτία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009, o υποψήφιος Αρχηγός του κόμματος της Aξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς στο Νομό μας.

Ο κ. Σαμαράς – σύμφωνα με όλες τις μέχρι σήμερα πληροφορίες - θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τη Θήβα όπου θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και στις 11.30 θα μιλήσει σε φίλους και υποστηρικτές του στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου.
Στη συνέχεια, από τη Θήβα θα μεταβεί στη Λιβαδειά όπου, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς ενώ θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας σε φίλους και οπαδούς της ΝΔ στο Νομό μας, με πρώτο απ` όλους – θεωρούμε – τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Λουκά Αγγελόπουλο, τον μόνο που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά. Απέναντι στο σκληρό «μητσοτακικό», όπως λέγεται χαρακτηριστικά, blog κορυφαίων στελεχών που στηρίζουν φανατικά την Ντόρα Μπακογιάννη για υποψήφια Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Καράμπελας, η Δημοτική Σύμβουλος κα Νίκη Δημακοπούλου, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: