Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

To 70% των αναγνωστών μας επιθυμεί τη δημιουργία της Πλατείας Αγίου Γεώργιου


Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του εφημέριου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού «Παναγία η Σκριπού» π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους – που εξακολουθεί να συγκεντρώνει υπογραφές κατοίκων προκειμένου να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας να ξεκινήσει τις ενέργειες για την δημιουργία μιας νέας πλατείας, της Πλατείας του Αγίου Γεωργίου μπροστά από το ομώνυμο βυζαντινό εκκλησάκι του 16ου αιώνα π.Χ - το Orchomenos – Press ξεκίνησε μια δική του… «ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών»! Θεωρήσαμε πως και η εν λόγω πρωτοβουλία σκοπό έχει να συμβάλλει στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, αφού θα αναβαθμίσει μια ολόκληρη περιοχή που σήμερα είναι περικυκλωμένη από ακάθαρτα οικόπεδα και μισογκρεμισμένα λιθόκτιστα οικήματα.
Στο ερώτημα, λοιπόν, «Είστε υπέρ της δημιουργίας της Πλατείας Αγίου Γεωργίου;», συνολικά κατέθεσαν την ψήφο 47 αναγνώστες μας, το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής έως σήμερα!

Αναλυτικότερα, 33 από τους ψήφους απαντούσαν ΝΑΙ στην κατασκευή της Πλατείας (ποσοστό 70%), 10 απάντησαν αρνητικά (ποσοστό 21%) και 4 απάντησαν πως «δεν το θεωρούσαν προτεραιότητα" (ποσοστό 8%).

Το δικό μας σχόλιο είναι να εισακουστεί η πλειοψηφία από το ΔΣ και η Δημοτική Αρχή να αναδείξει μια νέα περιοχή της πόλης μας…


ΥΓ: Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους τους αναγνώστες μας και κυρίως εκείνους που θέλησαν να συμμετάσχουν με την ψήφο τους στην αμφίδρομη αυτή επικοινωνία που ξεκινήσαμε για διάφορα ζητήματα ή προβληματισμούς που κατά τη γνώμη μας αγγίζουν την κοινή γνώμη... Τα αποτελέσματα - όχι μόνο της παρούσας έρευνας - ευχόμαστε να αποτελέσουν χρήσιμο υλικό για την τοπική μας κοινωνία, καθώς - αν μη τι άλλο - θέλουμε να πιστεύουμε πως φανερώνουν update... τις επιθυμίες μας και πιάνουν τον παλμό της πόλης μας! Καλή συνέχεια σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: