Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Τι είπε ο Λουκάς Αποστολίδης στο Star Κεντρικής Ελλάδος…


Την επιθυμία του να … ξανά είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star Κεντρικής Ελλάδος ο κ. Λουκάς Αποστολίδης.
Ο δικηγόρος, τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Βοιωτίας, πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, δήλωσε «πολιτικά ενεργός» για το κόμμα του ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση, παρ` όλο που πληροφορίες τον ήθελαν να φλερτάρει με την υποψηφιότητα για το Δήμο Λεβαδεών.
Ακόμη στη συνέντευξή του στον κ. Θανάση Μερτζάνη «κάλεσε τους πολιτευόμενους νομαρχιακούς συμβούλους να παραιτηθούν καθώς δεν μπορεί όπως υπογράμμισε να υπηρετούν δύο θεσμούς» όπως είπε χαρακτηριστικά…
Θυμίζουμε πως ο κ. Αποστολίδης παρουσιάζει το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ για κοινωνική δικαιοσύνη και προστασία» μεθαύριο Σάββατο και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου στην Κρύα, στη Λιβαδειά. Το βιβλίο έχουν κληθεί να παρουσιάσουν οι κατωτέρω διακεκριμένοι άνθρωποι από τον κοινωνικό και επιστημονικό χώρο, όπως ο Σπυρόπουλος Ροβέρτος, πρ. Υφυπουργός, Βουλευτής και Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΟΚ, ο Τατούλης Πέτρος, Βουλευτής, πρ. Υφυπουργόςο Μπότσαρης Χαράλαμπος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος και ο Φωτόπουλος Νίκος, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: