Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ασφαλώς και λείπει… η Τέχνη από το δημόσιο χώρο στην πόλη μας!


Μπορεί να μην είναι ο,τι πιο σημαντικότερο… λείπει από την πόλη μας - υπάρχουν όντως κι` άλλες προτεραιότητες- μπορεί ακόμη και να μας είναι αδιάφορη ως εικόνα, όμως, εκείνο που δεν μπορεί κανένας μας να αμφισβητήσει είναι πως η ΤΕΧΝΗ λείπει πραγματικά από το δημόσιο χώρο στο Δήμο Ορχομενού!
Στην άποψη αυτή καταλήγει το 93% των απαντήσεων που λάβαμε στην τελευταία μας ψηφοφορία (28 άτομα) με βασικό ερώτημα εάν «Θεωρείται ότι η τέχνη λείπει από το δημόσιο χώρο στην πόλη μας;», γεγονός που κάτι σημαίνει! Όπως σημαίνουν ασφαλώς και οι άλλες δύο απαντήσεις, οι οποίες αποτελούν το υπόλοιπο 6% (3% αντίστοιχα).

Το Orchomenos – Press θεωρεί πάντως πως και αυτή η ηλεκτρονική δημοσκόπηση κάτι μας φανέρωσε!


ΥΓ: Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους τους αναγνώστες μας και κυρίως εκείνους που θέλησαν να συμμετάσχουν με την ψήφο τους στην αμφίδρομη αυτή επικοινωνία που ξεκινήσαμε για διάφορα ζητήματα ή προβληματισμούς που κατά τη γνώμη μας αγγίζουν την κοινή γνώμη... Τα αποτελέσματα - όχι μόνο της παρούσας έρευνας - ευχόμαστε να αποτελέσουν χρήσιμο υλικό για την τοπική μας κοινωνία, καθώς - αν μη τι άλλο - θέλουμε να πιστεύουμε πως φανερώνουν update... τις επιθυμίες μας και πιάνουν τον παλμό της πόλης μας! Καλή συνέχεια σε όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: